Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aha, to jsem tedy fakt o něco víc zvědavý, zda mastodonti skončili......!

0 0
možnosti

J34a25n 91R28á11ž

11. 1. 2018 19:58

Podivný názor, že volby prezidenta jsou nejdůležitější volby v ČR za posledních 5 let. Nejenom sněmovní volby, ale komunální jsou pro běžný občanský život daleko důležitější, než ty prezidentské, nemyslíte?

2 0
možnosti
Foto

nemyslím, prezident udává tón a v tomto případě jde i o to zda se volbami upevní zemanovo spojenectví s premiérem, nebo jeden půjde z kola ven.

0 0
možnosti

Opět se zde obracím na příznivce prezidenta Zemana. Copak si nedokážete připustit v jakém fyzickém stavu se nechází? Copak si neuvědomujete, že by nezabránil přílivu migrantů? Jsme parlamentní republika, takže rozhodnutí je na zákonodárcích a tudíž žádný prezident nás neochrání i kdyby se stavěl na hlavu, To je ten největší blud, který se kolem Zemana vytvořil.

Úkolem naší hlavy státu je reprezentovat a být morální autoritou, která národ povzbuzuje a sjednocuje. Tudíž nikoli ten, jenž se raduje z toho kolik lidí urazil či naštval. Nikoli ten, pravdomluvností neoplývá.

5 0
možnosti
Foto

Nejhorší je, že příznivci MZ si neuvědomují, že pokud zvítězí, tak není jisté, zda svým neduhům nepodlehne. A to znamená státní pohřeb a nové volby. A víte, co to bude stát peněz? A zaplatíte to i Vy, zemanovci.

Místo abyste starému pánovi dopřáli pár klidných let na jeho milované Vysočině v kruhu rodinném a mezi jeho přáteli v oblíbené hospůdce. Tak jej bezohledně štvete do vyčerpávajícího klání, jen abyste uspokojili své sobecké choutky.

R^

3 2
možnosti

Jak vidno, pravdo-láskaři budou plivat žlučí vždy a všude.

Co je k tomu bludu vede, ví snad jen Bůh. ?

1 4
možnosti
Foto

J44a80k78u72b 93R19o96t37h

11. 1. 2018 18:13

Taky jste v sektě Svědkové Babišovi?;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

J61a94k60u25b 24R44o35t27h

11. 1. 2018 17:51

Jo, karma. Ale oni Vám zemanovci vysvětlí, že právě takový už na Hradě je, takže opáčko. Co je k tomu bludu vede, ví snad jen Bůh. :-/

5 0
možnosti
Foto

;-) Sofist. blog. Skoro. Hodný vystud. polititologa a ,,profipíárníka" současnosti;-)

P.S.: už to zde bylo, od ,,děkujeme odejděte" po skoncování s dinosaury;-D

1 1
možnosti
Foto

Vskutku. A což tak třeba brutar;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 20,06
  • Průměrná čtenost 1095x
Jsem fanoušek politiky, veřejného dění a sportu. Vystudoval jsem historii a politologii na FF UK a v současnosti pracuji ve veřejné politice a učím na VŠ. Věřím ve svou rodinu, v naši zem, v tvrdou práci, dobré přátele a politický systém založený na otevřené soutěži politických stran. Jsem hrdým členem KDU-ČSL. 

 

Seznam rubrik