Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neblázněte s 15 miliony, taky musíme někde pěstovat obilí a brambory..... Už takhle máme dvakrát vyšší hustortu osídlení než Ukrajina.

Boje je třeba zastavit a Ukrajinu co nejrychleji obnovit.

1 0
možnosti
Foto

A víte, kolik nám chybí pracovních míst?

1 0
možnosti

V zoufalé situaci má prezident [UA]Zelenskyj právo na zoufalé požadavky. Ostatně na rozdíl od v teple a bezpečí sedících západních politiků či zbabělců jako Putin v kremelském krytu je očividně připraven se zbraní v ruce za svou zemi zemřít. Co uděláme konkrétně pro [UA], abychom posléze nestavěli jen zavražděnému prezidentovi a jeho zotročenému lidu pomníky? Posílat jako Němci nefunkční protiletadlové zbraně?

0 0
možnosti
Foto

Dalo by se souhlasit. Ovšem zapojení či nezapojení NATO není jeho věcí, ale Putinovou. Podle něho jsou i sankce vyhlášením války.

Takže budeme jen čekat, až Putin pod jakoukoliv záminkou prohlásí, že jej NATO napadlo. A vtrhne třeba do některého Pobaltského státu.

A pane autore, co potom?

3 0
možnosti

Souhlas, karma.

0 0
možnosti

Trochu nesouhlas s tou paralelou s 38. rokem a Hitlerem, neboť informovanost pomocí TV, satelitů a jiných moderních prostředků je naprosto nesrovnatelná.

Např. o koncentračních táborech se svět dozvěděl až po skončení války atd.

Ale celkově zasloužená karma R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 20,06
  • Průměrná čtenost 1095x
Jsem fanoušek politiky, veřejného dění a sportu. Vystudoval jsem historii a politologii na FF UK a v současnosti pracuji ve veřejné politice a učím na VŠ. Věřím ve svou rodinu, v naši zem, v tvrdou práci, dobré přátele a politický systém založený na otevřené soutěži politických stran. Jsem hrdým členem KDU-ČSL. 

 

Seznam rubrik