Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Vystudovat tak nepotřebný obor politogie hovoří za vše.

Doufám, že jako politik budete schopnější než stávající premiér-signalista Fiala

0 1
možnosti
MN

Vojenská porážka Ruska v minimální variantě je možná. Tedy osvobození všeho ukrajinského území do stavu před rokem 2014 možná je. Bude to těžké, ale ne nemožné.

Porážka russáka coby viru skrývajícího se ve většině Rusů a v jisté části i občanů dalších zemí (např. ČR a SR) bude běh na hódně dlouhou trať.

1 4
možnosti
Foto

Ovšem rudou víru z těch tří mínusářů jen tak nikdo nedostane. Natož po dobrém.

0 0
možnosti

Myslím si, že obrovský úspěch by byl, kdyby se Ukrajině s podporou Západu podařilo vyhnat Rusy ze svého území. Zasahovat do vnitřních záležitostí Ruska asi nebude možné vzhledem k všelidové podpoře, jakou má současná "věrchuška". Jakékoliv pokusy v tomto směru by podle mne jen posílilo její doktrínu o nepřátelství Západu. Na USA bychom úplně spoléhat neměli, ale jako jadernou velmoc a protiváhu Rusku je rozhodně potřebujeme na své straně.

6 0
možnosti
PG

Je vidět, že jste se studiu historie moc nevěnoval a jak je z Vašich názorů vidět, stal jste se minimálně pro polovinu populace nevolitelným politikem.

5 1
možnosti
Foto

Pro Vaši polovinu populace - jste měl napsat.

1 4
možnosti
Foto

Pro mne je těžké za současné situace odhadovat, co by bylo možné a co ne. Tou situací míním hlavně důsledky mnohaletého působení ruské propagandy, která společnosti mnoha zemí stále oslabuje a drolí. Ostatně i zde v diskusi je to vidět.

Některé příspěvky jsou kritické v absolutně osobní rovině, jako byste s jejich autory někdy v minulosti husy pásal, okrádal je při tom o svačiny a nutil je pojídat chrousty.

Od současné vlády, k své lítosti, neočekávám výrazně překvapivé pozitivní kroky. Takovým krokem by byla například rehabilitace Ferdinanda Peroutky, jenž byl zhanoben Milošem Zemanem v součinnosti s českou justicí. S válkou na Ukrajině i toto souvisí, neboť Peroutka byl pošpiněn teatrálně, uštepačně a hlavně pitomě účelovou demagogií v ruském stylu.

1 1
možnosti
Foto

Pokud Vám to nedošlo, tak Ferdinand Peroutka byl současnými propagandisty rehabilitovány do takové výše, že už to více nejde. Miloš Zeman byl natolik teatrálně, uštěpačné a hlavně pitome zhanoben účelovou demagogii v západním stylu, že už to též výše nejde.

A navíc, chcete snad obviňovat současný mainstream z proruské propagandy, kdy do ní cenzoři nepustí jiný názor než má současný Washington nebo Brusel?

3 3
možnosti
LS

Ale, že se na vás zdejší putinovci vrhli

2 0
možnosti
Foto

Tak tohle individuum vystudovalo historii a politologii na FF UK.

Přitom tolik historických nesmyslů a politických naivit se tu už dlouho nevyskytlo. Co tam na té FF proboha vyučují?

Dokonce ani pánové Ziegler, Flaška a Vodvářka autorovi nedali zaslouženou karmu. Asi to bylo i pro ně nestravitelné sousto.

13 1
možnosti
Foto

Autor blogu je důkazem, jak FF UK vede svoje studenty k naprostému úpadku morálky naší společnosti. Je to ještě horší než před rokem 1989. I komunisté typu Miloše Jakeše a Vasila Bilaka měli vyšší úroveň než autor.

12 2
možnosti
Foto

Až doposud jsem si myslel, že Flaška, Ziegler, Vodvářka jsou ve svojí jednostranné zaslepenosti nepřekonatelní, ale Vy jste dal fleka všem třem současně.

Jinak, má samozřejmě pravdu pan Jurčák, který lidi smýšlející jako Vy, popsal přesně. Měl byste si zjistit, jaká jsou fakta a co je propaganda.

14 2
možnosti
LS

Vás nikdo v demagogii nepřekoná. Vás, nechutného obdivovatele Putina, válečného zločince.

4 14
možnosti
AL

Velmi dobrý a rozumný článek, a ať mě chcimíři umínusujou.

6 12
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 20,06
  • Průměrná čtenost 1095x
Jsem fanoušek politiky, veřejného dění a sportu. Vystudoval jsem historii a politologii na FF UK a v současnosti pracuji ve veřejné politice a učím na VŠ. Věřím ve svou rodinu, v naši zem, v tvrdou práci, dobré přátele a politický systém založený na otevřené soutěži politických stran. Jsem hrdým členem KDU-ČSL. 

 

Seznam rubrik